Eerste stageweek!
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Janneke
06 Februari 2009 | Suriname, Paramaribo
De tweede dag wist op 4 kinderen na, alle namen al! jajaj ik was erg trots op mezelf:P
Woensdag: Eigenlijk mijn vrije dag, maar deze was gewisseld met donderdag ivm een zieke. Vandaag een gesprek gehad met de manager, ik ben er niet erg positief over. Ik heb een beetje het idee dat ze mij hier als vrijwilliger zien en niet als stagiare! Weet niet of ik mijn dingen hier wel kan doen, die ik moet doen!! Ze gaat een gesprek aan met de baas en dan hoor ik verder..
Donderdag: heerlijk een dagje vrij, ec ht nodig, moet wel wennen aan het werken met dit weer!
Vrijdag: Vandaag was een leuke dag, de kinderen waren weer blij me te zien! Heb voor de eerste keer, de vlaggenparade meegemaakt, op de een of ander wanneer was ik hiervan best onder de indruk. Ik had dit al op de site gezien, maar om het mee te maken is mooi! Ben wel blij dat t weeekend is, kan ik een beetje bijkomen.
Vandaag naar de waterkant.. heb een meisje van hier leren kennen en ga daar mee op pad. Gisteravond al met haar wezen zwemmen.. echt onwijs gaaf, helemaal donker, maan schijnt.. was wel koudddddddddddddd.
Morgen ga ik met haar mee naar een kickboxwedstrijd, daarna dansen!!!!!ben benieuwd!
07 Februari 2009 - 21:08
Maartje :
Heey!
Ik zit er nu ook eindelijk. Wat een mooi land he! En heerlijk weer :D
Groetjes! -
08 Februari 2009 - 08:09
Esther:
We hebben het allemaal over je hier in het koude sneeuwachtige Nederland.Allemaal vol bewondering en respect!
Have fun!!
Es en de crew. -
15 Februari 2009 - 07:06
Leonie:
Hey wat fijn dat je het goed maakt!!
hoe was het dansen??ik ben ook benieuwd!!
liefs leonie