Week 3 - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Janneke - WaarBenJij.nu Week 3 - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Janneke - WaarBenJij.nu

Week 3

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Janneke

23 Februari 2009 | Suriname, Paramaribo

Zoals jullie al hebben gezien,heb ik mijn verhaal pas vandaag online kunnen zetten. Toen ik t schreef, deed de site niet wat ik wilde!! dusss bij deze, als nog mijn gebeurtenissen van week 2 en 3.

Vrijdag was de dag van de bazaar,het regende zoooo hard, dat de optocht niet door ging. Debazaar zelf was leuk, maar erg chaotisch.

`s avonds een feest op Munder, het neefje van Valerie was jarig. Erg leuk met een brassband, clown en nog veel meer!

Zaterdag weeer naar Margarita geweest.. was niet zo leuk, had wat verkeerds gegeten, dus heb de hele nacht buikpijn gehad. Zondag nog steeds ziek, veel geslapen.

En nu is t al weer maandag, mn pauze zit er weer op, dus ga er weer snel vandoor!!

(K)

Janneke

Nouuuuu het is eindelijk zo ver! Na lang regelen heb ik dan vandaag de beslissende mail ontvangen. In januari is het dan zo ver.. dan ga ik voor 5 maanden stage lopen in de kinderopvang in Suriname!!!! Ojeeeeh nu begint het regelen pas echt..visum, ticket,woning, verzekeringen enzzzzzz.!!!

Actief sinds 19 Nov. 2008