Surinameeeeeeeeeeeeeeeeee - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Janneke - WaarBenJij.nu Surinameeeeeeeeeeeeeeeeee - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Janneke - WaarBenJij.nu

Surinameeeeeeeeeeeeeeeeee

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Janneke

31 Januari 2009 | Suriname, Paramaribo

Haii lieve mensen, hier even een kort berichtje vanuit het zonnige Suriname!

Ik heb hele verhalen getypt op mn laptop, maar die kan ik via mn geheugenkaart hier niet op de computer krijgen. Die houden jullie dus nog van me tegoed!

Misschien dat ik op mn stage wel mn geheugenkaart kan gebruiken. Maar dat merken jullie dan wel weer:p

Op dit moment zit ik in een internetcafe en heb ik nog 8 minuten op de klok staan.. even doortypen dus!

De eerste dag en ik naar de vreemdelingenpolitie geweest, 2de dag ben ik even weze kijken op mn stage. Het is leuk! maandag beginnen heb er zin in! Vandaag een fiets gehuurd, bij een Nederlander:p

morgen ga ik met Revenieldo zwemmen en dan zit het weekend er al weer op.

Zo dit was even de verkorte versie, de lange versie is ook echt lang!

ik heb nog 5 minuten dus ga alles even snel afronden.

Verwacht nu natuurlijk wel van iedereen leuke berichtjes he:p!!!

Dikke zoen vanuit PARAMARIBO

Ps. vandaag is mn rug onwijs verbrand.. had t niet goed ingesmeerd. En dan hoor ik dat t bij jullie vriest, beetje vreemd zo!

• 01 Februari 2009 - 09:44

Soel:

Zie je wel dat alles goed komt!!!!
    K ben benieuwd naar je lange versie.
    Mail je mij je adres nog ff!?

Janneke

Nouuuuu het is eindelijk zo ver! Na lang regelen heb ik dan vandaag de beslissende mail ontvangen. In januari is het dan zo ver.. dan ga ik voor 5 maanden stage lopen in de kinderopvang in Suriname!!!! Ojeeeeh nu begint het regelen pas echt..visum, ticket,woning, verzekeringen enzzzzzz.!!!

Actief sinds 19 Nov. 2008