Eerste bezoek aan mijn stage - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Janneke - WaarBenJij.nu Eerste bezoek aan mijn stage - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Janneke - WaarBenJij.nu

Eerste bezoek aan mijn stage

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Janneke

06 Februari 2009 | Suriname, Paramaribo

Dag 3 30 Januari

Dit is de eerste dag dat ik wakker word van de zon! Ik wordt hierdoor vrolijk wakker en heb meteen zin om van alles en nog wat te gaan doen.

Vandaag naar uitvlucht geweest, op zoek naar mijn stageplaats, na denk ruim een uur rondjes te hebben gereden, toch nog gevonden. Het was erg leuk en maandag heb ik mijn eerste dag! Ik moet voor die tijd nog een fiets zien te regelen, zodat ik niet met de bus hoef, wat een chaos is het hier op de weg zeg!! ik vind het doodeng. De buurman reed ons en knalde onderweg nog tegen een boom aan.. wat een ander manier van doen hier zeg.

Het is nu 10 voor 12, ik zit voor het eerst achter op het erf in de zon! Ik heb het echt bloedheet, ga zo kijken of ze een zwembad in de supermarkt verkopen, Revenieldo denkt van wel. Het begint te spetteren, dus ga mn laptop naar binnen brengen. Ik ga snel naar het internetcafé zodat jullie dit allemaal kunnen lezen!

Nou kom net terug van de supermarkt, geen zwembad dus. Andere nog geprobeerd maar daar weet niet echt geholpen, er lag zelfs een man onder de toonbank slapen.

Heb Surinaamse les gehad, een a-4tje vol met neutrale dingen. Op de achterkant nog wat gecensureerde zinnetjes:P

• 16 Februari 2009 - 13:56

Chantal:

heb net een reactie geplaatst, maar is wat fout gegaan denk ik... dus maar nog een keer:

waarschijnlijk heb je vooral wat aan de achterkant van dat blaadje whahaha ;) goed leren dus
    en anders weet ik nog wel een aantal zinnetjes voor je :D

waar loop je eigenlijk precies stage in uitvlugt? ik liep stage is abrabrokie bij een kinderhuis. abrabrokie is niet heel ver van uitvlugt, het ligt naast zorg en hoop zeg maar.

hoop dat je nog veel plezier zal maken, maar dat gaat je zeker lukken, daar ben ik echt niet bang voor.

misschien heb je ook al wat kennissen van mij ontmoet, zou wel grappig zijn. de meeste die ik ken zijn toch vaak in het uitgaanswereldje en de toeristenbranche en zo.

xxxx

Janneke

Nouuuuu het is eindelijk zo ver! Na lang regelen heb ik dan vandaag de beslissende mail ontvangen. In januari is het dan zo ver.. dan ga ik voor 5 maanden stage lopen in de kinderopvang in Suriname!!!! Ojeeeeh nu begint het regelen pas echt..visum, ticket,woning, verzekeringen enzzzzzz.!!!

Actief sinds 19 Nov. 2008